PERSONDATAPOLITIK

DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.footballfashion.com er:
Footballfashion ApS, Rødtjørnen 47, 8700 Horsens, CVR 40723293
Tlf: +45 60648036, Mail: hello@footballfashion.com
Ledelse hos Footballfashion ApS. er ansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine data.

BEHANDSLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

For at du kan indgå en aftale/handel med os via vores website, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: Navne, adresse, telefon nummer og mail adresse.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere en vare til dig, samt for at kunne yde dig den bedst mulige service fremover. Personoplysningerne registreres hos Footballfashion ApS og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven). Herefter sletter vi oplysningerne. Når vi indsamler personoplysninger via vores website, vil du altid blive bedt om at give dit samtykke til dette. På den måde vil du altid være informeret om hvilke oplysninger der indsamles samt hvorfor.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at kunne gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter på vores website.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Når du bestiller en vare til levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefon nummer og mail adresse bliver udleveret til vores fragtfirma, Bring. Dette er nødvendigt for at Bring skal kunne levere varen til dig.

SIKKERHED

Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Vi samarbejder med Clearhaus. Betalingskortet, du anvender, skal være dit eget. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betalingen, vil Footballfashion ApS ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre såfremt dit korts godkendelse og validering bortfalder.
Footballfashion ApS modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato. Vi får kun besked om at et beløb er reserveret til os til senere overførsel, når vi har ekspederet ordre. Når bestillingen er sendt til dig via pakkeleverandør, overføres det reserverede beløb til vores konto hos Clearhaus.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion på vores hjemmeside, som f.eks. fragt eller betaling. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have givet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte os på mail: hello@footballfashion.com eller ringe til os på +45 60 64 80 36. Du har også ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data. Du kan gøre dette direkte til os eller du kan tage kontakte til Datatilsynet.