OM OS

VELKOMMEN TIL FOOTBALLFASHION.COM

Hos FOOTBALLFASHION.com sælger vi diskret og stilrent tøj med din fodboldklubs slogan på.

Vælg dit produkt, din klub og din størrelse – nemmere bliver det ikke.

Vores virksomhed er kendetegnet ved, at vi tilbyder den bedste kvalitet og et super fedt design, som kan bæres ved alle lejligheder.

”Vi ønsker, at vores tøj kan bæres til alle lejligheder, så du kan støtte dit hold hvad enten du er på stadionet, på arbejde eller til fødselsdag. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med udseendet af dit fan-tøj.
Vis din support til din klub – helt diskret. God fornøjelse!”

– Christian Andersen, Mikael Foged og Klaus Thomsen
stiftere af FOOTBALLFASHION.com

Christian Andersen
Barcelona-fan siden
Michael Laudrup-tiden

Mikael Foged
Manchester United-fan siden
Peter Schmeichel kom til

Klaus Thomsen
AGF-fan siden han kunne stå og gå

HISTORIEN BAG FOOTBALLFASHION.COM

Historien bag FOOTBALLFASHION.com starter hos vores medstifter Christian Andersen. Christian har i mange år været stolt Barcelona-fan, men den traditionelle Barcelona fan-trøje blev alligevel for meget i hverdagen, selvom han ville vise sin support til sit hold i dagligdagen også.

Derfor fik han idéen til at lave et sortiment med et kvalitetsrigt og tidsløst design, hvor hans fodboldholds statement diskret kunne blive vist. Efter hårdt arbejde og mange overvejelser blev resultatet FOOTBALLFASHION.com. Siden da er teamet vokset fra én til tre personer, og vi kan derfor i dag præsentere et stærkt hold bestående af fodboldsentusiastiske partnere, som alle er klar til at klæde dig ordentligt på, hvad end du er på fanrækkerne eller ej.