HANDELSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.Footballfashion.com
www.Footballfashion.com ejes af Footballfashion ApS, CVR-nr. 40723293, Rødtjørnen 47, 8700 Horsens.
Tlf: +45 60648036, Mail: hello@footballfashion.com

Aftalerne indgås på dansk eller engelsk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.Footballfashion.com. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

ÅBNINGSTIDER

www.Footballfashion.com holder åbent 24 timer i døgnet – alle ugens 7 dage.
Vores kundeservice holder åbent alle hverdage fra kl. 9.00 -17.00

BETALING OG LEVERING

Vi modtager betaling med MasterCard, Mobilepay, VISA.

Beløbet trækkes først på det tidspunkt, som varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. Du vil blive informeret via mail, hvis dette skulle ske.

Priserne er angivet i danske kroner. Vi leverer fragtfrit i hele Danmark. Uanset hvad, så vælger du selv leveringsformen/-stedet i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 1-3 dage efter dit køb. Oftest vil leveringen dog være fremme mellem 1-2 hverdage.

Vi leverer varerne med Bring Pakkepost.

VI LEVERER TIL DANMARK

Vi sender alle vore varer med Bring. Det giver os mulighed for at spore pakken, skulle der opstå problemer. Varen er forsikret under forsendelsen. Hvis pakken eller pakkens indhold er beskadiget i det øjeblik du modtager den, skal du straks anmelde dette til Bring (gerne i det øjeblik pakken forsøges udleveret).

Alle vore forsendelser med Bring er forsikrede og Bring er dermed ansvarlig for evt. skader som er opstået under transporten. Hvis pakkens emballage og indhold er beskadiget, skal du nægte modtagelse af pakken og samtidig oprette en reklamation til fragtselskabet/udleveringsstedet. Husk at få en kvittering på din reklamation.

Du bedes herefter kontakte vores kundeservice for det videre forløb.

FORTRYDELSE OG REKLAMATION

Fortrydelsesret
Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Nogle varer vil ikke være omfattet af fortrydelsesrettet. Dette vil tydeligt fremgå af ordre processen når du bestiller varen hos os.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Returnering af varer eller hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Footballfashion, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller pr. omdeling.

Du selv sørge for at varen er pakket forsvarligt ind når du sender den retur til os. Den må ikke blive beskadiget under transporten. Vi forbeholder os ret til at afvise modtagelse, såfremt pakken / produktet er gået i stykker under transporten.

Ovenstående skal også følges såfremt du ønsker at bytte til en anden størrelse. Du bedes notere i det fremsendte returneringsbrev hvilken størrelse du ønsker at bytte til.

Returomkostninger:
Hvis du på din ordre har købt for 500,00 kr eller mere, er det gratis for dig at returnere varer der tilhører det pågældende ordrenummer. Når du kontakter os, er det vigtigt at du oplyser dit ordre nummer til os. Vi udsteder herefter en Bring returnerings label og sender den til dig pr. mail. Hvis du ønsker at Footballfashion skal betale for returfragten, skal den fremsendte Bring returnerings label benyttes.

Hvis du ønsker at returnere på en anden måde, skal du selv betale for dette. Hvis du har købt for mindre end 500,00 kr skal du selv betale for returnering af varen.

Hvis du selv skal betale for returfragten, anbefaler vi at du sender pakken med forsikring og tracking skulle der opstå en skade/forsinkelse undervejs.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (excl. evt. fragtomkostninger).

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dine varer retur.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og håndtering af emballage:
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, skal du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Varen kan derfor kun byttes/returneres når alle mærkater (inkl. hangtag med stregkode) stadig sidder fast i produktet. Varen skal være intakt, den må ikke lugte af parfume eller røg og den må ikke være brugt eller vasket. Hvis dette ikke er opfyldt tages varen ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returnering, vil vi hurtigst mulig overføre det fulde beløb til din konto.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Det er vigtigt at du oplyser enten ordre eller faktura nummer på returneringssedlen som skal vedlægges den vare som returneres. Dette vil gøre vores arbejde omkring returneringen mere effektivt.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Du skal skrive til hello@footballfashion.com ved evt. reklamationer.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Du skal sende en mail til hello@evellynandi.com. I mailen skal du oplyse ordre- eller faktura nummer, vedhæfte billede(-r) samt beskrive varens fejl. Du vil herefter blive kontaktet om det videre forløb, således vi hurtigst muligt kan tilbyde dig en løsning på reklamationen.

Retur varer sendes til
Footballfashion ApS.
Nederbyen 15
8700 Horsens
Danmark
Mail: hello@footballfashion.com

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk